top of page
Vrijwilliger in Villa Rozerood
VR - Enkel hartjes LR.png

Vrijwilliger in Villa Rozerood

In Villa Rozerood is een belangrijke rol weggelegd voor vrijwilligers. Zij betekenen een absolute meerwaarde voor de werking van ons project.​ Als vrijwilliger schenk je een deel van je vrije tijd aan de gezinnen die te gast zijn. Je zorgt er mee voor dat de gasten zich thuis voelen in Villa Rozerood, lekker verwend worden en kunnen genieten van een aangenaam verblijf.
 
Als vrijwilliger kan je rekenen op heel veel waardering en respect van onze medewerkers en van de gasten.​ Volgens je eigen voorkeur en mogelijkheden kan je creatieve activiteiten, animatie en uitstappen begeleiden of je leidt de maaltijdmomenten mee in goede banen of steekt een handje toe bij het onderhoud van de Villa of de tuin. Wens je eerder bij te dragen op administratief vlak? Wil je helpen de nodige fondsen te werven of word jij onze nieuwe webmaster of fotograaf? Ook dat kan! ​

Onze vrijwilligerswerking is gedurende het ganse jaar actief met het zwaartepunt op weekends en schoolvakanties. Natuurlijk bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je tijd kan vrijmaken om je voor de gasten van Villa Rozerood in te zetten.

 

Momenteel kunnen we rekenen op een fijne ploeg enthousiaste vrijwilligers, maar we zijn steeds op zoek naar nieuwe mensen om ons team te vervoegen. Meer weten? Bekijk dan zeker onze video voor vrijwilligers!

Word nu vrijwilliger
VR - Enkel hartjes LR.png

Word nu vrijwilliger

Wil jij een deel van je vrije tijd besteden aan een maatschappelijk en menselijk waardevol project? Werk je graag met kinderen en gezinnen? Wil je deel uitmaken van een ploeg enthousiaste en gelijkgestemde mensen?

 

Dan is vrijwilligerswerk in Villa Rozerood echt iets voor jou!

 

Wij zoeken permanent mensen die ons willen helpen bij de volgende luiken: ​

   • animatie

   • zorg

   • keuken 

   • technische dienst & logistiek

   • administratie

   • IT (website, nieuwsbrief, …)

   • fondsenwerving & PR


Overtuigd? Ga naar onderstaand formulier voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek over jouw bijdrage.
 

Alvast heel hard bedankt!

VR - Enkel hartjes LR.png

Invulformulier vrijwilliger

Invulformulier vrijwilliger
VR-infrastructuur-15.JPG.jpg
IMG_0299.JPG
Artiest: Griet Bertels
bottom of page