top of page

Jobstudenten in de kijker

Getuigenis van Sara

Hey,
ik ben Sara en samen met mijn ouders, broer Tom (13)en zus (15) vormen wij een gezin van vijf. Tom kreeg 10 jaar geleden de diagnose leukemie. Op aanraden van het ziekenhuis waar mijn broer behandeld werd, kwamen we terecht in Villa Rozerood. Gedurende die tien jaar genoten we er meerdere keren van vakantie. Elke keer opnieuw werd het enorm hard genieten.

De zorg van de verpleegkundigen, maar ook de goede hulp van iedereen die er werkt, gaven ons telkens een zorgeloos verblijf.

De keuze om jobstudent te worden in Villa Rozerood was vlug gemaakt. Daarbij had ik het gevoel dat ik veel kon betekenen voor de gezinnen, die er komen. Omdat ik van Leuven kom, mag ik er overnachten. Ik krijg er driemaal per dag een gratis maaltijd. Ik voel het niet echt als werken aan, omdat ik er ook nog veel vrije tijd krijg.

Ik geniet van het contact met alle medewerkers, maar evenveel van de gezinnen die er verblijven. Als ik hen aan tafel bedien, heb ik altijd de kans om een babbeltje te slaan. Die warme gezelligheid is de kern van Villa Rozerood.


Carpe diem

Jobstudent Sara
Jobstudent Britt

Getuigenis van Lotte

Ik sluit dit jaar een mooie periode af in villa Rozerood.

 

Ik ben dankbaar voor de leerrijke en toffe momenten, vaak met een lach maar ook wel eens met een traan.
Door hier te mogen werken ben ik gegroeid als persoon, ik bloeide open en durfde makkelijker mensen aan te spreken.

 

Ik voelde elke keer weer aan hoe leuk en verschillend jullie allemaal zijn, maar vooral dat er altijd een positieve en hoopvolle sfeer in het huis hangt, zowel bij begeleiders als bij de gezinnen.

 

Ik bewaar villa Rozerood in mijn hart, deze ervaringen vergeet ik nooit meer…

Jobstudent Justine

Getuigenis van Justine
 

Deze zomer kreeg ik de kans om als jobstudent in villa Rozerood te werken.
Ik deed dit in de zorg en de animatie. Het werd voor mij een fantastische ervaring.

Ik voelde me meteen thuis in het team en voelde me trots dat ik kon bijdragen aan een zorgeloze vakantie voor de gezinnen.

Veel unieke momenten zullen me altijd bijblijven.

 

Deze studentenjob heeft een stempel gedrukt op mijn groei als persoon en als toekomstig verpleegkundige.

bottom of page