top of page

Covid-19: veilige zorg blijft onze prioriteit!

 

Verblijf in Villa Rozerood
Onze gekende werking herneemt zijn gewone vorm met blijvende aandacht voor verluchting van de ruimtes, afstand behouden en extra ontsmettenOp basis van de huidige coronamaatregelen willen we jullie vragen om met onderstaande rekening te houden. Zo kunnen we jullie en de andere gezinnen op een gezellige, maar ook veilige manier ontvangen.

 

Maatregelen (geldig vanaf juli 2022)

  • Blijf gepaste afstand bewaren tot andere zorgkinderen en hun gezin

  • Bij ziekte of hoog risico contact met een zieke (positief geteste) persoon vragen we jullie om ons te informeren vanaf 7 dagen voor jullie verblijf tot 7 dagen na jullie verblijf. Bij ziekte van uw kind of een gezinslid tijdens het verblijf zullen we dit in overleg met jullie en onze arts vroeger beëindigen.

Mondmaskers zijn niet meer nodig in Villa Rozerood. De enige uitzondering op deze regel is bij verzorging van uw kind waarbij u de verpleegkundige bijstaat in een verzorging die langer dan 15 minuten duurt of waarbij nauw contact is. In deze situaties zullen onze verpleegkundigen ook een mondmasker dragen. 


Wij kijken er naar uit om jullie te mogen verwelkomen! 

 

Zorgcoördinator Chantal D’hondt

Team Villa Rozerood 

Wenst u meer info of wenst u uw (nieuw) verblijf in te boeken? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator of vul het online beschikbaarheidsformulier in.

Nieuwe investeringen

Het afgelopen jaar investeerden we in heel wat nieuwe infrastructuur om de veiligheid en het comfort van de gezinnen te verhogen. We focusten daarbij nog explicieter op de meest behoeftige gezinnen.

We zorgden onder andere voor:

  • noodstopcontacten in de zithoek zodat we bij een stroompanne de goede werking van ondersteunend- en medisch materiaal kunnen garanderen;

  • een volledige vernieuwing van het WiFi-netwerk door supersnelle toestellen die meer gebruikers tegelijkertijd kunnen bedienen;

  • een uiterst stabiel LAN netwerk voor conference-calls in de kamers; 

  • de aanleg van een belevingstuin;

  • de installatie van koeling en verduistering in de zuid en zuidwest georiënteerde kamers; 

  • nieuwe visco-elastische matrassen en hoofdkussens voor een hoger slaapcomfort.

bottom of page