top of page

Karl Neyrinck en Griet Delporte

Foto dhr. en mevr Karl Neyrinck en Griet Delporte.jpg

Wij stellen Karl en Griet Neyrinck-Delporte voor.
 

Beiden zijn geboren in 1970 en rondden hun studies Handelsingenieur af aan de KULeuven. Samen werken zij actief als bestuurders van EEG nv, een installatiebedrijf met 850 werknemers. EEG is een familiebedrijf, het werd in 1936 opgericht door Michel Neyrinck en vandaag is de leiding in handen van zijn kleinzoon, Karl Neyrinck.  


Hun engagement voor Villa Rozerood ontstond na verschillende bezoeken aan de Villa. Zo maakten zij van op de eerste rij telkens weer mee hoe Villa Rozerood een zeer reële nood in de maatschappij invult. Zij ervaarden deze organisatie als vrij uniek in het bestaande zorglandschap en waren getuigen van de inzet voor - en het effect op onze gezinnen. Karl en Griet geven aan: “Het doet ons plezier hier een steentje aan te kunnen bijdragen.”
 

Met hun inzet als ambassadeur willen zij verschillende doelen realiseren: om te beginnen willen zij steun bieden om dit initiatief meer bekend te maken via hun netwerk. Ook wensen zij andere mensen aan te trekken, die op hun beurt kunnen bijdragen met een of andere vorm van steun, zij zien die steun als financieel en/of operationeel. Tenslotte zullen zij via hun contacten ook bijdragen aan de naambekendheid van onze Villa. Zij menen - terecht - dat nog te weinig gezinnen van ons aanbod gebruik (kunnen) maken!
 

Als gedreven vertegenwoordigers nemen zij op dit ogenblik het initiatief ‘ambassadeur Villa Rozerood’ mee in de communicatie binnen hun bedrijf, maar ook in de organisaties waar ze actief zijn. “Zo wordt Villa Rozerood dit jaar opgenomen in de sociale doelen van mijn Rotary Club” geeft Karl aan.
 

Tenslotte geven Karl en Griet nog mee: “Onze maatschappij heeft nood aan dergelijke initiatieven. Enkel door naar elkaar te luisteren, horen we wat echt nodig is. Als je dan nog een helpende hand kan toesteken aan een initiatief van vrijwilligers, die door te luisteren naar een reële maatschappelijke nood, mee zijn opgestaan om de oproep van de Raad van Bestuur van Villa Rozerood te beantwoorden, geeft dit heel wat persoonlijke voldoening.”

bottom of page