VR - Enkel hartjes LR.png

Hoog bezoek in Villa Rozerood

D77DEC66-42EF-4409-B456-7C49A4981CA0_1_201_a.jpeg
Begin april kregen wij bezoek van Wouter Beke, minister van Volksgezondheid, en Karine Moykens, secretaris-generaal van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Ze genoten van een rondleiding in ons huis en maakten tijd voor onze gezinnen.

Een heerlijke vakantie Fleurige muurschilderingen

 

Vorig jaar vernieuwden we de infrastructuur van onze kamers onder andere met een koel- en verwarmingssysteem, verduistering en zonnewering. 

Daarna was het tijd om de kamers nog gezelliger te maken. Hiervoor kozen we voor kleurrijke muurschilderingen, aangebracht door onze vrijwilliger Griet Bertels en haar papa. De tekeningen en teksten zijn gebaseerd op het verhaal van Oscar et la dame Rose. 

E6B1AACC-F6FF-4D75-BB77-9D9B6298FDFA_1_105_c.jpeg
Zorgfolder Villa Rozerood_2022_1.jpg

Leer ons kennen

 

We streven er nog altijd naar om zo veel mogelijk gezinnen met een zorgkind een deugddoend verblijf en leuke momenten te bieden.

 

Om ervoor te zorgen dat wie recht heeft op en nood heeft aan respijtzorg toegang kan krijgen tot ons huis, maakten we een zorgfolder op. Deze verspreiden we via ziekenhuizen, artsen, ... 

Gezocht: enthousiaste vrijwilligers!

Zonder onze vrijwilligers zou het voor ons onmogelijk zijn om de gezinnen steeds opnieuw te laten genieten in Villa Rozerood.

 

Door de versoepelingen in de coronamaatregelen kunnen wij binnenkort opnieuw 7 gezinnen tegelijkertijd ontvangen. Alle helpende handen zijn dus zeker welkom! We zijn dan ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers in verschillende domeinen, zoals de keuken, animatie, administratie, zorg, ...

Een van onze vrijwilligers aan het woord:

"Villa Rozerood is voor mij...

Zoals de eerste keer de kachel aan in de herfst... zalig warm!

Zoals de schittering van de zee in de avondzon... een heel fijn gevoel!

Zoals de fonkeling in de ogen van een 

kind... hartverwarmend!"

- Kris

Interesse of meer informatie gewenst?

Neem contact op met Mohsen (directeur) of Daniëlle (verantwoordelijke vrijwilligers) of bekijk de informatie op onze website.

fb banner.png

Maak je nu lid van onze Villa Rozerood vriendenpagina

Delen via Facebook